Inspirationsmøde med Anker Boye

Kom til inspirationsmøde med Anker Boye tirsdag den 7. november i Tobaksgården. Assens Købstad og Tobaksgården inviterer alle interesserede til inspirationsmøde om Assens by og havneområdets udvikling. Alle politiske partier, der opstiller til kommunalvalget er inviteret til mødet. Læse mere under faneblad: pressemeddelelser.

Møder med borgmester og kommunaldirektør samt kommunens plan- og udviklingschefer m.fl.:

Forretningsudvalget har holdt møde med borgmesteren og kommunaldirektøren med henblik på at orientere om foreningen Assens Købstads formål og målsætninger og samtidig skabe dialog med kommunen om den fremadrettede udvikling i Assens. Mødet forløb i en konstruktiv og positiv dialog.

Forretningsudvalget og bosætningsgruppen har aftalt møde med Kommunaldirektøren og ledende embedsmedarbejdere ved Assens Kommune med henblik på opdatering af kommunens planlægning af byudviklingen og nye bosætningsområder i Assens. Mødet finder sted den 28. august 2017 på Assens Rådhus.

På ovennævnte møde gennemgik Finn G. Johansen og Peter Nielsen de projekter som p.t. er i støbeskeen/under udførelse i Assens by og hvilke tanker man umiddelbart har til byens udvikling. Der var enighed om, at der savnes en helhedsplanlægning for Assens by, herunder hvilke områder der kan udvikles til bosætning, nye boliger og lejligheder. Arbejdsgruppen med Bosætning i Assens Købstad vil gerne bistå kommunen med tanker og visioner til en sådan helhedsplanlægning.